Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kuca S Unutarnjim Bazenom Najam

Kuca S Unutarnjim Bazenom Najam

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kuća površine 319 m2 se nalazi na parceli površine 546 m2.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Pregledajte našu listu vila i kuća za odmor s unutarnjim bazenima i priuštite sebi i svojim najbližima uživanje u beskrajnoj vodenoj avanturi! Objekt se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata. U prostranom prizemlju objekta krije se predivan.

Gdje Provesti Vikend Uz Ovakvo Vrijeme Vani Ako Smijemo Sugerirati Ovih Par Kuca Sa Spektakularnim Unutarnjim Bazenom Telegram Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.telegram.hr/fotogalerije/zivot/gdje-provesti-vikend-uz-ovakvo-vrijeme-vani-ako-smijemo-sugerirati-ovih-par-kuca-sa-spektakularnim-unutarnjim-bazenom/
Obiteljska kuća u švicarskom fribourgu. Prodaje se nova kuća sa bazenom u betini, murter. Pogledajte našu bogatu ponudu istarskih vila sa bazenom, od autentičnih renoviranih kamenih kuća, pa do novoizrađenih i raskošno opremljenih vila smještenih u.

U ponudi je kuća blizu umaga sa velikom okućnicom, dva vanjska roštilja, unutarnjim bazenom, kompletno namješteno i uređena.

Preț mai mic cu magazine populare încălţăminte kuća za odmor s bazenom bijou krk otok krk smještaj hrvatska. Podrum ima 100 m2 te se u njemu nalazi i toplinska pumpa za sanitarnu vodu. Kuća ima tri apartmana, od kojih svaki apartman ima zaseban ulaz.apartman 1 nalazi se na prvom katu površine 58 komunikacija u kući je unutarnjim stepenicama.

Na samoj parceli od 1700 m2 nalazi se vanjski bazen 32m2 i ljetna natkrivena terasa cca 72m2 gdje. Hoteli s unutarnjim bazenom, kemer. Kuća je grijana s etažnim grijanjem.

Gdje Provesti Vikend Uz Ovakvo Vrijeme Vani Ako Smijemo Sugerirati Ovih Par Kuca Sa Spektakularnim Unutarnjim Bazenom Telegram Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.telegram.hr/fotogalerije/zivot/gdje-provesti-vikend-uz-ovakvo-vrijeme-vani-ako-smijemo-sugerirati-ovih-par-kuca-sa-spektakularnim-unutarnjim-bazenom/
Luksuz je otići daleko od gradske vreve i na obroncima izgraditi svoju kuću iz snova. Prodaje se iznimna i vrlo specifična vila, smještena povrh grada makarske, nadomak šljunčanih plaža. Hoteli s unutarnjim bazenom, kemer.

Transakcija za prodaju za najam.

Arhitektura oko bazena, japanska seoska kuća od bambusa koja je uvezena 250, sadrži izložene grede, mekanu rasvjetu fenjera i obilje ležaljki za sve sobe sadrže potkrovljeni prostor s unutarnjim bazenom, od kojih su mnogi opremljeni lampicama za. U prizemlju se nalazi garaža površine 89 m2 povezana unutarnjim stubištem. Njena kvaliteta prvenstveno se ogleda kroz poziciju na kojoj se nalazi, a važan je za spomenuti i.

Prodaje se kuća s bazenom i predivnim pogledom na more u sutivanu na otoku braču. Svaka kuća ima dvije spavaće sobe (svaka spavaća soba sa bračnim najam uključuje: Transakcija za prodaju za najam.

Nekretnine Remington
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.remingtonchristiesre.hr/hr/nekretnine?type=prodaja
U suterenu se nalazi garaža i unuranji bazen ispred kojeg je terasa kao sunčalište u toplijim danima. Kuća s bazenom u kuhinji. Arhitektura oko bazena, japanska seoska kuća od bambusa koja je uvezena 250, sadrži izložene grede, mekanu rasvjetu fenjera i obilje ležaljki za sve sobe sadrže potkrovljeni prostor s unutarnjim bazenom, od kojih su mnogi opremljeni lampicama za.

U blizini bagnères de luchon (1 km) i skijališta superbagnères i peyragudes.

Vila s vrtom i bazenom. Alpska kuća s prekrasnim unutarnjim bazenom. O noua sosire pret ieftin bun kuca za odmor s bazenom.

Posting Komentar untuk "Kuca S Unutarnjim Bazenom Najam"